De leerlingen speelden zelfgekozen muziekstukken. Foto: PR
De leerlingen speelden zelfgekozen muziekstukken. Foto: PR

Leerlingen Euterpe laten het geleerde horen tijdens voorspeelavond

HALLE - Tijdens de voorspeelavond van de leerlingen van Muziekvereniging Euterpe op dinsdagavond 17 juli was 'De Korenaar' behoorlijk gevuld met publiek, waarvan natuurlijk een groot deel ouders, broertjes en zusjes waren.

De leerlingen wilden graag laten horen wat ze het afgelopen jaar hadden geleerd onder leiding van Jenny Thorissen en speelden zelfgekozen muziekstukken. Daarbij hadden ze het zich niet makkelijk gemaakt. Er werd met veel enthousiasme gespeeld en er kwam van alles voorbij van pop tot ook de traditionele muziekstukjes voor jeugdorkest.

Niek op waldhoorn en Freek op bariton speelden samen 'Leave a light on', 'Havana' door Guus v. H. op trompet, 'I'm Blue' door Julian op trompet, 'Hey ya' door Guus L. op de trompet. 'Yesterdays' op saxofoon door Jana, 'La Raspa' door Niels op trompet en 'Au Clair de la Lune' door Karlijn ook op trompet. Maar ook als orkest speelden deze leerlingen samen en lieten muziek horen van James Bond en Young artist waarbij Niek een mooie solo op Waldhoorn speelde.

Kom gerust eens kijken bij Muziekvereniging Euterpe. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom zowel bij de Slagwerkgroep op maandag, als de Fanfare op de dinsdag. Voor meer informatie, neem contact op met Marlijn (marlijnmagendans@hotmail.com / 06-25178675) of Paulien (paulienwinkel@hotmail.com / 06-22337978)