Baby Blues. Foto: PR
Baby Blues. Foto: PR Foto:

Genieten van topacts tijdens vierde editie Kleintje Kermis

Tussendoor zal Dj Bacchie de boel op stelten zetten

HENGELO - Zondag 8 juli vindt vanaf 15.00 uur Kleintje Kermis plaats bij café De Zwaan in Hengelo. Het evenement heeft dit jaar twee topacts, namelijk Baby Blue en de Paloma`s. Tussendoor zal niemand minder dan Dj Bacchie de boel op stelten zetten.

Baby Blue bestaat uit vijf jongemannen van wie bij elk optreden hun energie en hun enthousiasme overslaan op het publiek. Baby Blue heeft in een razend tempo het live-circuit veroverd; van grote feesttenten tot vele festivals zoals Zwarte Cross (Megatent), Paaspop (Mainstage), FestyLand (Mainstage), 7th Sunday en Vierdaagsefeesten Nijmegen. De band speelt een repertoire met pop, rock 'n roll en Nederlandstalig.

De Paloma's bestaat uit zes feestgangers die het publiek meenemen naar 'die goeie ouwe tijd'. Verwacht dan ook veel nostalgische liedjes, vertolkt met onder meer accordeon en hammondorgel. Haak in op een ouderwetse wals of loop mee in de polonaise op 'Marietje', 'Rode rozen' en de 'Slijpers uit Parijs'. De Paloma's zullen hun Achterhoekse roots echter niet verloochenen, door af en toe ook wat steviger materiaal van Normaal, Boh Foi Toch en Het Hanska Duo te spelen.

Kaarten zijn in de voorverkoop (12,50 euro) bij BP Hengelo, Smikkelcorner, Café de Zwaan en online via de website. Aan de deur kosten kaarten 15 euro.


captainticket.nl/dezwaan