Openstelling Kledingbank Zelhem

ZELHEM - Net als ieder laatste zaterdag van de maand is de Kledingbank in Zelhem ook op zaterdag 30 juni van 10.00 tot 12.00 uur geopend. Het is dan mogelijk om kleding, schoenen, linnen en beddengoed te komen halen, kopen en brengen. Verder kan men bij de kledingbank aan de Johannes Vermeerstraat ook terecht op dinsdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur.

De kledingbank heeft kleding voor alle leeftijden en gelegenheden, bovendien is de zomercollectie weer aangevuld. Vrijwilligers zorgen ervoor dat alleen kleding dat heel en schoon is in de rekken terechtkomt en helpen ook graag kledingstukken uitzoeken. Voor personen die een bon of recent bewijs van inschrijving van de Voedselbank kunnen tonen is de kleding gratis.

Anderen met een laag inkomen betalen slechts 1 euro per kledingstuk, maar ook mensen met een hoger inkomen zijn welkom. De kledingbank is er niet om geld te verdienen, maar om mensen die het moeilijk hebben te ondersteunen. Het geld dat binnenkomt door de verkoop gaat weer naar de Voedselbank.

Aanleveren
Voor het aanleveren van spullen geldt dat dit binnen dient te gebeuren en dat de materialen schoon en heel zijn. Kleding wat niet goed wordt bevonden door de vrijwilligers gaat in de kledingcontainer van Sympanie. Momenteel heeft de kledingbank geen ruimte meer voor kussen en dekens, wel zijn dekbedden welkom.