Crescendo presenteert het Rad van Muziek

ZELHEM - Op zondag 8 juli laat muziekvereniging Crescendo uit Hengelo de muziekkeuze bij de bezoekers liggen tijdens het 'Rad van Muziek'. Dit concert vindt vanaf 15.00 uur plaats bij de Heeren van Wolfersveen in Zelhem.

Door aan een rad te draaien, wordt bepaald welk muziekstuk gespeeld wordt. De muzikanten moeten dan een marsje spelen, een stukje vlotte popmuziek of wellicht een mooi klassiek stuk? Het terras van restaurant de Heeren van Wolfersveen is op 8 juli geopend vanaf 14.30 uur. De entree voor het concert is gratis.


Proef Keppel - Kom en schuif aan; eet, drink en ontmoet

HOOG KEPPEL - Op zaterdag 30 juni organiseert KeppelCultuur op de Burgemeester van Panhuysbrink in Hoog-Keppel voor de vierde keer Proef Keppel. Tussen 16 en 21 uur kunt u dagverse streekproducten van de deelnemende bedrijven proeven en u laten informeren over activiteiten in Drempt, Hummelo en Keppel.

Dit jaar zijn de deelnemende bedrijven: Wijnboerderij 't Heekenbroek, Fruitbedrijf Horstink, Buffelboerderij Arns, A' Maggiore,IJsboerderij De Steenoven,Boerderij en kaasmakerij Köning enToeristisch Informatiepunt Drempt, Hummelo en Keppel. Steve Nippels zorgt voor lekker in het gehoor liggend muziek. Ze spelen nummers van o.a. U2, Claw Boys Claw, Nirvana, Foo Fighters, Coldplay ect. Steve Nippels is bekend geworden door hun optreden in 2016 bij het televisieprogramma Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland.