Openluchtdienst Halle

HALLE - Zondag 24 juni is er in de tuin achter de Halse kerk, Dorpsstraat 19, een openluchtdienst. Deze dienst begint om 10.00 uur en de voorganger is ds. Marissa van Meijl-Buitink. Muziekvereniging Euterpe uit Halle zal de dienst muzikaal begeleiden. Het thema van de dienst is '#Adieu' oftewel '#Ajuu'. Voor de kinderen is er een eigen dienst. Er staan stoelen klaar, maar u mag ook uw eigen tuinstoel meenemen. Na de dienst is er koffie en thee en wat lekkers voor de kinderen.


Een gouden vondst

ELDRIK - Op 1 juli vindt de jaarlijkse Openluchtdienst van de Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel weer plaats bij familie Folmer op de Eldrikseweg 22 in Eldrik vanaf 10.00 uur, met de blazers van muziekvereniging Olden Keppel als vaste begeleiding. Bij regen kan uitgeweken worden naar de deel. Het thema van de dienst is 'Een gouden vondst'.

Iedereen kent vast wel het gevoel wel iets kwijt te zijn. Belangrijk of onbelangrijk, kostbaar of goedkoop, mooi of lelijk maakt niet uit, maar het is iets dat je heel erg graag wilt terugvinden en waar je alles voor over hebt! Wat we hiervan kunnen leren, gaat voorganger ds Lidy van Prooyen Schuurman vertellen. Voor de kinderen op een speelse manier, maar dat is nog even een verassing. Na de dienst is er gezamenlijk koffiedrinken in de tuin bij de boerderij.