Cenic wint regiofinale
Cenic wint regiofinale Foto:

Geweldige prestaties bij Dynamic Gym

Zelhem - Na goede prestaties tijdens de drie voorrondes in de 5e divisie in het Rayon Hanzestreek wisten Cenic Hiddink en Sterre Jansen van Dynamic gym zich te plaatsen voor de finale van de regio Gelderland Oost. Cenic in jeugd 2 en Sterre in jeugd 1.

Samen met de trainsters Nicole Willemsen en Ilse Smit gingen de beide jeugdleden van Dynamic Gym op 26 mei naar de turnhal van Winterswijk om samen met de beste turnsters van de drie rayons van Gelderland-Oost in deze finales te strijden om de hoogste waardering.

Sterre had wat problemen met haar balkoefening en moest daardoor genoegen nemen met een plaats in de middenmoot, terwijl haar prestaties op de andere toestellen juist heel goed waren. Cenic turnde een geweldige en ook constante wedstrijd met cijfers variƫrend van 10.950 tot 11.500. Ze was daarmee zo goed dat zij met bijna een vol punt voorsprong op nummer twee op het hoogste plateau van het ereschavot mocht plaats nemen en een prachtige gouden medaille omgehangen kreeg. Een prachtig resultaat na weer een jaar hard trainen.