De Aldi in Zelhem wordt verbouwd. Foto: Liesbeth Spaansen
De Aldi in Zelhem wordt verbouwd. Foto: Liesbeth Spaansen

Feestelijke heropening Aldi Zelhem

ZELHEM - Op vrijdagochtend 8 juni wordt om 08.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Markt 5 in Zelhem feestelijk heropend. De opening wordt verricht door filiaalleider Christian Kappert.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met een prijs. Op kraskaarten staan prijzen als jacuzzi's, digitale camera's of een tegoedbon ter waarde van 250 euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas. Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag en op de dag na opening een Foodtruck op de parkeerplaats. Klanten kunnen gratis lekkere verse hapjes proeven die zijn klaargemaakt met de producten van Aldi.

Enthousiaste filiaalleider Christian Kappert: "Wij zijn als team bijzonder trots om u straks in ons vernieuwde filiaal te mogen verwelkomen. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten, zoals vlees, vis, groente en fruit, en een ruime winkel 'nieuwe stijl' kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Zelhem." Verder zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De winkel beschikt over zo'n zeventig gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag 08.00 tot 20.00 uur en zondag van 12.00 tot 18.00 uur.