Gasten en vrijwilligers voor de zandsculptuur van 'Hans en Grietje'. Foto: PR
Gasten en vrijwilligers voor de zandsculptuur van 'Hans en Grietje'. Foto: PR

Zonnebloem Zelhem-Halle naar
zandsculpturen in Diepenheim

ZELHEM/HALLE – Een aantal gasten/deelnemers van de Zonnebloem Zelhem-Halle is de afgelopen weken naar Diepenheim geweest om te genieten van de prachtige zandsculpturen in de kleurrijke tuinen van kasteel Warmelo. Dit jaar is het thema 'sprookjes'. Er waren veel warme reacties van de gasten: "Het was een prachtige middag, daar kan ik weer een hele tijd op teren.". Voor velen dus een onvergetelijk uitstapje.

Loten verkoopactie
Om deze activiteiten ook financieel mogelijk te maken is de Zonnebloem aangewezen op inkomsten uit giften van particuliere donateurs. De Zonnebloem ontvangt geen overheidssubsidie. Dus is het van groot belang dat er op andere manieren geld in de kas komt. Zo organiseert de landelijke Zonnebloem ieder jaar een loterij. Het is fijn dat zoveel mensen loten kopen en zo bijdragen aan het mogelijk maken van de vele activiteiten voor de gasten/deelnemers.

Vrijwilligers
Niet alleen geld, ook vrijwilligers zijn van wezenlijk belang om mensen met een fysieke beperking mooie momenten te bezorgen, zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Dit zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van vele vrijwilligers. Met veel inzet, enthousiasme en een groot hart, zetten zij zich in om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van een ander.
En vrijwilligers zijn er nooit genoeg. Het is ook voor de Zonnebloem Zelhem-Halle van groot belang dat er voldoende vrijwilligers zijn om dit mooie werk te kunnen doen.