Gemeente Bronckhorst organiseert een sportdag in Zelhem. Foto: gemeente Bronckhorst
Gemeente Bronckhorst organiseert een sportdag in Zelhem. Foto: gemeente Bronckhorst

Sportdag Zelhem, jij komt toch ook?

ZELHEM - Op woensdag 23 mei organiseert de Gemeente Bronckhorst samen met korfbalvereniging SEV Zelhem, voetbalvereniging ZSV Zelos, tennisvereniging LTC, gymnastiekvereniging Dynamic Gym en survivalvereniging Jan in 't Touw een sportdag op het complex van Sportpark Pluimerskamp (voetbalvelden Zelos).

Tijdens deze dag kunnen alle kinderen van groep 3 t/m 8 uit (de omgeving van) Zelhem op een sportieve manier kennis maken met de sporten uit je directe omgeving. De verenigingen geven een introductie training voor alle kinderen. Zit je ergens anders op school? Geen probleem, je kunt gewoon meedoen!

We beginnen om 14.45 uur op het terrein van ZSV Zelos met een gezamenlijke warming-up. Daarna ga je met je team alle sporten doen. Ongeveer 17.45 uur is de sportdag afgelopen. Je hoeft geen drinken mee te nemen en voor een tussendoortje wordt ook gezorgd. Trek makkelijke (sport)kleding en schoenen aan en kom gezellig mee doen!

Op alle scholen in Zelhem e.o. zijn flyers uitgedeeld in de klas, mocht je je nog niet hebben opgegeven dan kan dit nog via email k.tenheggeler@bronckhorst.nl. Geef naast je naam ook welke school je zit en welke groep.