Bloemenactie Zanglust Drempt

DREMPT - Net als voorgaande jaren zullen leden van Zanglust weer huis aan huis hun plantjes verkopen tijdens de jaarlijkse bloemenactie. Een extra financiƫle injectie is altijd welkom. Er is een uitgebreid assortiment van allerlei zomerbloeiers, afkomstig van de firma Bloemendaal, die een plekje kunnen vinden in de tuin, balkon of terras.

Omdat het ledenaantal van het koor is teruggelopen en lang niet iedereen meer vitaal genoeg is om aan deze actie deel te nemen, is het helaas niet meer mogelijk iedereen huis aan huis van plantjes voorzien. Voor de inwoners van Hoog-Keppel is er zaterdag een verkooppunt ingericht bij de familie Van Braak aan de Monumenten weg 14 waar men van 10.00 tot 14.00 uur terecht kan om plantjes te kopen. Daarnaast kan iedereen terecht bij de familie Gerretsen aan de Pastoor Blaisseweg 2 te Doesburg. Wie zaterdag niet thuis is het koor toch wil steunen, is op vrijdagavond welkom van 18.00 tot 20.00 uur. Zaterdag 12 mei zijn vanaf 9.00 uur de leden te verwachten. De prijs van de plantjes is 2 euro per stuk of 3 plantjes voor 5 euro.

Wie zin heeft om te zingen, is van harte welkom om geheel vrijblijvend en kosteloos een aantal repetities mee te zingen en de sfeer te proeven. Zingen is te leren met een goede dosis enthousiasme. Het koor repeteert iedere donderdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in het dorpshuis te Drempt onder leiding van dirigent Anna Marie Krijgsman.


www.zanglustdrempt.nl