De vossen kunnen overal in de doolhof zitten. Foto: PR
De vossen kunnen overal in de doolhof zitten. Foto: PR

Vossenjacht in Ruurlose doolhof

RUURLO - In de doolhof in Ruurlo wordt op vrijdag 11 mei een vossenjacht gehouden. De hele middag lopen er 'vossen' rond in opvallende kleding en het is de bedoeling dat de bezoekers die opsporen, want elke vos heeft een vraag.

Bij de kiosk aan de ingang krijgt men een pen met een deelnameformulier waarop de antwoorden op die vragen kunnen worden ingevuld. Als bezoekers dit deelnameformulier na afloop bij de kiosk inleveren krijgen ze een traktatie en maken ze kans op het winnen van een prijsje. Na afloop van de vossenjacht wordt er uit alle ingeleverde formulieren een winnaar getrokken. De prijzen worden opgestuurd dus daar hoeft men niet op te wachten.

Met het hele gezin op 11 mei naar deze spannende middag in de Doolhof Ruurlo aan de Hengeloseweg met de vossenjacht. De vossen beginnen te lopen vanaf 13.30 tot 17.00 uur.
De entreeprijs voor kinderen bedraagt 2 euro en volwassenen 3 euro.
Meer informatie: VVV Ruurlo, tel. 0573-453926, www.vvvruurlo.nl.


Wi'j eren 't Olde te gast in Oranienburg

Velswijk – Samen met een ambachtengroep uit Raalte, onder de naam de Sallandse Bottermarkt, was de folkloristische dansgroep 'Wi'j eren 't Olde' op zaterdag 28 april te gast in het Duitse Oranienburg. Na een gezellige avond, werd er op zondag opgetreden in het centrum van de stad. De omstandigheden waren prachtig met een prima verzorging met zes optredens op een groot podium voor het paleis. Er kwamen dan ook veel bezoekers op af, die enthousiast reageerden, waardoor het een zeer geslaagde reis werd. Voor informatie over Wi'j eren 't Olde, bezoek de website.


www.wijerentolde.nl

Optreden van Wi'j eren 't Olde. Foto: PR