Er hoeft niemand naar huis zonder schmink. Foto: Ruth van Schriek
Er hoeft niemand naar huis zonder schmink. Foto: Ruth van Schriek

Koningsdag op en rond de velden van SV Halle

Bij mooi weer kun je buikschuiven

HALLE - Sportvereniging SV Halle organiseert op 27 april samen met vele vrijwilligers een dag met veel activiteiten voor het hele dorp, voor jong en oud, met vrienden, kennissen en familie.

Natuurlijk zijn er heel veel spelletjes, de dag begint met een voetbaltoernooi, er is een springkussen voor de jongste kinderen en een enorme wipe-outbaan voor de stoerste deelnemers. Een clown en Dikke Bertha zullen ook van de partij zijn. Er hoeft bovendien niemand naar huis zonder schmink.

Om zeker ook te onthouden: bij mooi weer kun je buikschuiven. Het is een greep uit de talloze activiteiten om aan deel te nemen. Vanzelfsprekend zal de zon schijnen op deze feestdag voor jong en oud.

Dus breng niet alleen vriendjes en vriendinnen mee, maar ook broertjes en de buurvrouw, ooms en tantes, opa's en oma's, nichtjes en neven en niet te vergeten ouders. Er is van alles te doen. Op deze gezellige dag met veel muziek zullen een hapje en drankje niet ontbreken. Het terras opent om 12.00 uur. De spelletjes beginnen rond 13.30 uur.

Voor het voetbaltoernooi vooraf opgeven bij Joost Ossevoort, via 06-15639314. Wie op de dag zelf nog wil meedoen, zorgt ervoor uiterlijk 12.00 uur op het voetbalveld te zijn. De prijsuitreiking vindt plaats aan het eind van de middag; tussen 16.00 en 17.00 uur.