Allereerste voorjaarsconcert

Muziekvereniging Hummelo en Keppel

DREMPT - Sinds 1 januari dit jaar zijn muziekvereniging De Eendracht uit Hummelo en Olden-Keppel uit Drempt samen gegaan onder de naam Muziekvereniging Hummelo en Keppel. Op zaterdag 14 april zal de muziekvereniging haar allereerste concert geven. Het belooft een mooi en divers muzikaal programma te worden. Locatie is het Dorpshuis in Voor-Drempt, aanvang 19.30 uur. Entree is gratis.

De aanloop naar de fusie en de daadwerkelijke fusie is voorspoedig gelopen. De vereniging ziet een mooie nieuwe toekomst voor zich, waarin muzikaal plezier voorop staat. De afgelopen maanden is er, naast alles wat er bij een fusie om de hoek komt kijken, heel hard gerepeteerd. Een mooie grote fanfare, een enthousiaste club slagwerkers, een gemotiveerde Melodisch Slagwerk Groep, de gezellige Flexband, maar zeker ook aandacht voor de jeugd. Iedere groep zal haar muzikale kunsten ten gehore brengen met als klap op de vuurpijl een gezamenlijk optreden. Een groot podium vol enthousiaste, gemotiveerde en gedreven muzikanten met als doel u een mooie avond te bezorgen.

Omroep Gelderland volgt al geruime tijd enkele muziekverenigingen voor haar serie 'De Fanfare'. Ook Muziekvereniging Hummelo en Keppel wordt gevolgd. De omroep zal dan ook aanwezig zijn en verslag doen van het voorjaarsconcert. De serie is elke donderdag om 18.35 uur te zien op Omroep Gelderland.

Bent u nieuwsgierig na deze nieuwe vereniging, heeft u altijd al eens muziek willen (leren) maken, dan bent u van harte welkom om eens een kijkje te nemen bij onze fanfare of (melodisch) slagwerkgroep. Wilt u een serenade/muzikaal optreden aanvragen voor een jubilaris, bruiloft of andere gezellige gelegenheid, check dan even de website voor de mogelijkheden.


www.muziekhummelokeppel.nl