v.v. Vorden gaat voor G-voetbal

VORDEN - Voetbalvereniging Vorden is dit seizoen begonnen met het G-voetbal. Samen met G-voetballer Sidney Gout is v.v. Vorden enthousiast geworden en is de vereniging in oktober gestart met de trainingen voor een groep spelers/speelsters uit Vorden, Hengelo, Steenderen en Olburgen. Er wordt iedere week getraind op maandagavond van 19.45 tot 20.45 uur en in het voorjaar zijn er plannen om ook één of meerdere oefenwedstrijden te gaan spelen en bij voldoende animo willen wij gaan starten met competitievoetbal in het seizoen 2018/2019.

G-voetbal is een wedstrijdvorm op een half veld waar teams van 7 spelers met een lichamelijke of verstandelijke beperking tegen elkaar voetballen. In de regio is er bijvoorbeeld bij AZC in Zutphen (senioren en jeugd) en Witkampers (jeugd) de gelegenheid om als G-speler te gaan voetballen bij een club. In de gemeente Bronckhorst is deze gelegenheid echter niet aanwezig.

Heb jij ook zin om mee te doen, of ken je een persoon die het G-voetbal ook erg leuk vindt, kom angs op maandagavond op Sportpark 't Grote Veld om te kijken of om mee te trainen. Voor vragen neem contact op met Jet Wolbrink of het secretariaat


rwmilieu@xs4all.nl

secretariaat@vvvorden.nl