Akoestisch duo Members Only. Foto: PR
Akoestisch duo Members Only. Foto: PR Foto:

Members Only bij LIVE@IDEAAL

Zelhem - Woensdagavond 11 april staat het duo 'Members Only' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. Het duo speelt live en Susanne en Kees zullen door de presentator worden bevraagd over hun 'roots' en aspiraties in de muziek.

Members Only is een akoestisch duo bestaande uit Susanne Abrahams (zang) en Kees Rietveld (Gitaar). Ze spelen covers (van pop tot soul) in een eigen warm en aangenaam geluid.

Susanne is een veelzijdige zangeres, die met haar 45 lentes al redelijk wat ervaring heeft opgedaan als zangeres. Ze was lead-zangeres gedaan bij verschillende bands, waarbij haar voorkeur altijd heeft gelegen bij de wat meer soulvolle nummers.

Kees is als gitarist/multi-instrumentalist van veel markten thuis. Hij bespeelt alles wat snaren, toetsen en trommelvellen heeft. Op zijn 13e begon hij met gitaar spelen en op zijn 18e speelde hij in zijn eerste band. Hij speelde in Latin bands, Gypsy jazz, als flamencogitarist en als solo-artiest. Momenteel is hij ook actief als gitarist in de Doetinchemse coverband husBand en als bassist/gitarist in de Nijmeegse jazz/fusion formatie State of Choc.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen op de website www.ideaal.org/live een inschrijfformulier invullen.