Repair Café Hoog-Keppel

HOOG KEPPEL - Donderdag 5 april van 9:30 uur tot 12:00 uur staan de handige mannen en vrouwen van het Repair Café weer klaar om kleine reparaties uit te voeren. Zij helpen graag met een defect elektrisch apparaat, gebruiksvoorwerpen zonder snoer, kleine meubelstukken en met het herstellen en verstellen van kleding. Ook zijn er mensen aanwezig die u kunnen helpen met (gebruiks) problemen met uw smartphone, tablet of laptop. Nieuw is, dat u vanaf 5 april ook voor een kleine fietsreparatie bij het repair café terecht kunt. Deze reparaties gebeuren buiten, aan de achterzijde van het gebouw. De ingang ligt aan de Dubbeltjesweg.


Inloop 70-plussers op de Markt

ZELHEM - Op donderdag 5 april van 14.00 tot 16.00 uur staat de deur van het Leerhuys , Markt 2a in Zelhem weer open voor de 70-plussers. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan er weer gezellig worden bijgepraat. Ook worden er diverse leuke activiteiten gedaan.


Thema-avond in Café 'FF naar Steef'

HUMMELO - Café 'FF naar Steef' transformeert op zaterdagavond 7 april in een Amsterdamse stamkroeg tijdens de thema-avond ''t Schaep met de vijf pooten'. Vele liedjes uit ''t Schaep met de vijf pooten' en oude Amsterdamse hits en smartlappen zullen de revue passeren. Zelfs de hapjes zijn op het thema aangepast. Vanaf half 9 is inloop, kwart voor 9 begint het. Het is eigenlijk net een gewone caféavond, maar dan totaal anders.


Mooie bijdrage verenigingen

REGIO - Diverse verenigingen hebben mooie bedragen ontvangen dankzij de deelname van de achterban aan De Vriendenloterij. Zij steunen hun vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas.

Zo ontving Volleybalvereniging Focus 4.608 euro, twee verenigingen in Drempt ontvingen samen 2.894 euro, waarvan 2.456 euro naar HC '03 ging. In Zelhem kwam 601 euro binnen voor drie verenigingen, waarvan 345 euro naar Korfbalvereniging S.E.V ging.

De VriendenLoterij is hierdoor een structurele financier voor veel organisaties. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn, kunnen zich aanmelden via de website.


www.vriendenloterij.nl/clubs