Foto: PR
Foto: PR Foto:

Pre-instap en zesde divisie turnwedstrijd

DREMPT - Op zaterdag 24 maart was de turnwedstrijd voor de jongste leden van de gymafdeling van De Sperwer. Samen met DOG Baak organiseert De Sperwer al jaren deze turnwedstrijd. Dit jaar werd de wedstrijd gehouden in Steenderen. Zo'n 200 deelnemers van alle omliggende verenigingen deden mee.

Op de eerste baan turnde de recreanten meisjes van de woensdagmiddaggym. Hier was het in de eerste wedstrijdronde de beurt aan Tanja Smeitink die haar eerste wedstrijd turnde. Zij was de enige deelneemster van De Sperwer in haar groepje, maar had al snel aanspraak met de dames van DOG Baak die even oud waren. Voor de meeste van hen was het ook de eerste wedstrijd. Later op de middag in de derde wedstrijdronde turnde haar clubgenoten Joëlle Elting, Merle van den Boom, Benthe Windmoller, Doris Huntelaar en Lynn Uunk. Zij hebben een ontzettend goede wedstrijd geturnd en mooie ervaringen opgedaan.
Op de tweede baan werd de divisiewedstrijd geturnd. Hier turnden de dames van de selectie. Tijdens de eerste wedstrijdronde was het de beurt aan Marle Hakvoort en Caitlyn van den Hudding. In de tweede wedstrijdronde hebben Ires Polman en Esmée Dimmendaal hun oefeningen uitgevoerd. Ook zij hebben net als de recreanten turndames goede resultaten behaald waar ze trots op mogen zijn. met als hoogtepunt een zilveren medaille voor Esmée. Ires viel net buiten de prijzen en belande op een 4de plek. Ook Marle kwam in de buurt van het podium maar behaalde een 5de plek. Caitlyn draait dit seizoen haar eerste divisiewedstrijden en is in vergelijking met voorgaande wedstrijd een plek geklommen waardoor zij nu op de 9e plaats eindigde.

Om 16.30 uur was de wedstrijd volgens planning afgelopen. Een dank werd uitgesproken richting de deelnemers, de leiding, het publiek en alle vrijwilligers die deze middag mogelijk maakten. Voor info en foto's, zie de website.


www.de-sperwer.nl