Muziekvereniging Euterpe zegt: Thank you for the Music

HALLE - Dit is het thema van het voorjaarconcert van Muziekvereniging Euterpe uit Halle op zaterdag 14 april om 20.00 uur in zaal Nijhof. Hiermee wil Euterpe de adviescommissieleden eens keer goed in het zonnetje zetten. Om deze vrijwilligers hartelijk te bedanken wat ze allemaal voor Euterpe hebben gedaan de afgelopen jaren. Zonder hen en de door hen georganiseerde activiteiten geen Euterpe.

De muziekcommissie heeft aan de adviescommissie gevraagd, waar Euterpe hun een plezier mee kon doen en hierdoor spelen de Fanfare en Slagwerkgroep een vrolijke mengelmoes aan nummers. De Fanfare speelt een altijd goede 'ABBA medley', maar rocken ook met 'Bon Jovi' en 'Coldplay'. De Slagwerkgroep gaat los met Slagerij van Kampen en laat iedereen swingen met Salsa Starter.

'Thank you for the Music', zegt de Muziekvereniging Euterpe ook tegen alle geweldige vrijwilligers en de adviescommissie die elke keer weer helpen. Maar natuurlijk ook tegen de vele donateurs, iedereen die met het kopen van een haan of op een andere manier Euterpe al die jaren ondersteunt en dat in de toekomst hopelijk nog steeds blijven doen.

Bij dit concert is er wederom een loterij, deze keer niet met de bloemen maar met andere leuke prijzen.


Eten voor alleengaanden

DREMPT - Woensdag 11 april is er weer de maaltijd voor alleengaanden in het Dorpshuis, Kerkstraat 89 in Drempt. Aanvang 17:00 uur, inloop is vanaf 16:45 uur. Opgave tot en met 9 april , uiterlijk 12.00 uur bij Joke van het Bolscher telefoon: 0313-473114 In de maanden juli tot en met augustus zijn er geen maaltijden voor alleengaanden.