Jaarvergadering Halle's Belang

HALLE - Op donderdag 5 april a.s. houdt dorpsbelangenorganisatie Halle's Belang haar jaarlijkse algemene ledenvergadering. Deze wordt gehouden in zaal 't Schuurtje van Partycentrum Nijhof, Dorpsstraat 11-13 te Halle. De aanvang is 20.00 uur.

In het eerste deel zullen, zoals gebruikelijk, de huishoudelijke agendapunten worden behandeld. Na de pauze zal er een presentatie worden verzorgd, waarin het een en ander over Halle en haar omgeving zal worden verteld en vertoond met als titel: 'Deze 10 highlights markeren Halle in het landschap'.

Als vervolg op het in december 2017 gepresenteerde Dorpsplan Halle zal Sander Nijhuis van de Werkgroep Buitengebied spreken over de 10 karakteristieke landschappelijke en cultuurhistorische hoogtepunten van Halle. Tezamen vormen deze hoogtepunten de basis voor de ontwikkeling van het dorp Halle vanaf de IJstijden tot aan de tijd van nu.

De leden van Halle's Belang hebben inmiddels persoonlijk een uitnodiging ontvangen, maar ook niet-leden zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen