Kinderkleding-en speelgoedbeurs

HALLE HEIDE - Zaterdag 7 april is er weer een kinderkleding-en speelgoedbeurs in het Heidehuus te Halle-Heide. De beurs is van 10.00 uur tot 13.00 uur. Deze keer is de voorjaars- en zomerkleding aan de beurt. De entree is 1 euro en de opbrengst gaat naar het Kidsfestijn, dat activiteiten organiseert voor kinderen uit Halle-Heide. Wie zelf kleding of speelgoed in wil brengen, kan meer informatie vinden op de Facebookpagina 'Kinderkleding en speelgoedbeurs Halle-Heide'. Geen Facebook? Bel dan naar 0314-785337. Woensdag 28 maart en donderdag 29 maart kan men dan stickers ophalen.


Exposities & Agenda

Galerie Bibliotheek Zelhem
Expositie 'Getekende verhalen'. U ziet het werk van een aantal toonaangevende striptekenaars. De expositie is tot en met 23 juni geopend tijdens de openingstijden van de Zelhemse Bibliotheek.

Museum Smedekinck
'Oude serviezen vertellen een verhaal…' Tentoongesteld worden (delen van) serviezen uit de verzameling van de Aaltense Janny Vonhof. Het gaat voornamelijk om Maastrichts aardewerk. De tentoonstelling is de hele winter te bekijken. De openingstijden van het museum zijn in de periode november t/m maart: iedere donderdag en elke 1e zondag van de maand van 13.30 tot 17.00 uur (groepen vanaf 15 personen op afspraak ook op andere dagen en tijden). De entree bedraagt 4 euro (t/m 12 jaar gratis).

Agenda
3 april: Bingo-avond in de Oranjehof . Van 19.30 tot 22.00 uur.


Dameskledingbeurs

DREMPT - Vrijdag 6 april van 13.00 tot 20.00 uur is de Dameskledingbeurs voor zomer- en voorjaarskleding aan de Rijksweg 27 te Voor-Drempt. Deze beurs bestaat meer dan dertien jaar. Het is een goed bezochte met nieuwe en bijna nieuwe tiener- en dameskleding van bekende merken, zowel de ruimte als de keuze is enorm en er is veel pasruimte.


dameskledingbeurs-drempt.nl