Mini's SV Halle in het nieuw gestoken

HALLE - Na een lange winterstop konden de mini's van SV Halle zaterdag 10 maart eindelijk weer een wedstrijd voetballen. Dankzij de sponsoring van De Revolutie in Zevenaar ook nog eens in een nieuw tenue. Uiteraard willen de mini's William en Nicoleta van De Revolutie heel erg bedanken voor dit prachtige nieuwe outfit.

Quintus speelt sportieve wedstrijden

HENGELO – Met een aantal thuiswedstrijden op het programma, alleen Heren C1 moest uit spelen, kon het publiek van SV Quintus zondag 18 maart in Sporthal de Kamp genieten van sportieve handbalwedstrijden.

Dames B mocht thuis tegen Erix. Quintus begon redelijk aan de wedstrijd, maar er zat weinig tempo in. Erix was in de aanvallen een stuk sneller en dat was moeilijk te verdedigen. Veel kansen werden gemist, waardoor de wedstrijd helaas werd verloren. Eindstand 8-14.
Quintus HS1 speelde tegen Erica HS1. De wedstrijd begon direct goed voor Quintus, die al snel op een voorsprong van een aantal doelpunten kwam. Maar Erica kreeg de kans om zich te herpakken en kwam weer wat terug. Ruststand 14-12 in het voordeel van Quintus. De tweede helft bleef het gelijk opgaan. Eindstand: 26-22. Meisjes D speelde een heerlijke wedstrijd tegen de fel spelende jongens van Havana. De start van de wedstrijd was verdedigend wat mat en na een achterstand van 6-8 werd het spannend, maar de blauw witte toppers maakten dit voor rust nog goed: 10-9. De tweede helft denderden ze als een wervelwind over het veld. Goed keeperswerk, verdedigend sterk en aanvallen met lef. Iedereen scoorde weer, altijd erg fijn. Eindstand 21-13. Volgende week de wedstrijd uit tegen Pacelli, aanvang 11.25 uur. Quintus HC1 speelde uit tegen Duiven HC1. Al snel werd duidelijk dat dit een zware pot zou worden voor Quintus. Aanvallend konden ze er niet makkelijk door komen, waardoor het scoren uitbleef. Maar ze bleven het proberen, wat resulteerde in een paar mooie combinaties. De tegenstander kon iets makkelijker de gaten vinden, door snel spel. Eindstand 39 -8.