Zondag is er een tentenspecial bij Obelink. Foto: PR
Zondag is er een tentenspecial bij Obelink. Foto: PR Foto:

Tentenspecial bij Obelink

WINTERSWIJK - Iedereen van wie de tent toe is aan vervanging of wie dit jaar voor het eerst kamperen en op zoek is naar een nieuwe tent, kan terecht tijdens de tentenspecial op zondag 25 maart bij Obelink. Tijdens deze special wordt de nieuwe tentencollectie 2018 in het zonnetje gezet.

Tijdens de tentenspecial wordt ook de nieuwste aanwinst, de Lugano XL, gepresenteerd. Dit is een nieuwe, grotere versie van de populaire Obelink Lugano 6. De Lugano XL is extra brede en hoge zespersoons familietent met een moderne en luxe uitstraling. Dit is een ideale tent voor weekendjes weg of korte vakanties en heeft daarnaast een erg scherpe prijs. Natuurlijk staan ook alle andere nieuwe modellen van dit seizoen opgebouwd in onze showroom. De specialisten van Obelink hebben door de jaren heen enorm veel ervaring opgedaan, waardoor de kampeerder (in spe) bij ze terecht kan met alle vragen. Tevens zijn er ook specialisten van Outwell en Coleman aanwezig.

Tijdens de tentenspecial worden er gedurende de hele dag verschillende demonstraties gegeven, van allerlei tenten, maar ook van Wurmi schroefharingen: dit zijn haringen speciaal voor een harde ondergrond. Tevens maken bezoekers kans om twee stoelen van Outwell te winnen en krijgt men bij aankoop van een Coleman Cook 6 een gratis Side Canopy.

In het restaurant kan iedereen terecht voor een heerlijke beenhamschotel of chocolademelk met een appelpunt. Ook op de tuinmeubelenafdeling wordt er gekookt. Iedereen kan komen kijken en proeven bij de demo van Cadac.

Obelink Vrijetijdsmarkt is op zondag 25 maart geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.