Challenge levert meer dan 2700 euro op
Challenge levert meer dan 2700 euro op Foto: PR

Challenge Dynamic gym levert 2700 euro op

Zelhem - De sponsorloop (Challenge) die gymnastiekvereniging Dynamic gym organiseerde om met de opbrengst de revalidatie van Carsten Jansen te ondersteunen, werd een groot succes. Meer dan zestig (jeugd)leden zorgden voor een bedrag van maar liefst 2697,51 euro. Een bedrag dat bij de uitreiking van de cheque nog werd aangevuld, waarmee het bedrag ruim boven de 2700 euro uit komt.

Voorzitter van Dynamic gym, Ruud Zaagsma, tevens lid van de stichting 'Knallen voor Carsten', was dan ook ontzettend trots toen hij de cheque mocht uitreiken aan Sylvia Reindsen en Henriette Bussink van de stichting.

Ook Carsten en de groepen, waaraan Carsten voor zijn ongeluk les gaf (de jongens- en de springgroep), waren aanwezig om de bekendmaking van het eindbedrag bij te wonen en mee op de foto te gaan. Voorzitter Ruud Zaagsma benadrukte nogmaals dat ook hij verrast was door de hoogte van het bedrag en hij bedankte iedereen, lopers, organisatie en sponsors, voor de inzet waardoor een geweldig resultaat bereikt kon worden.