Zelos JO13 2 met sponsor. Foto: PR Foto:

Zelhem - Zaterdag 24 februari kwam Hans Heijerman van Core Competence (adviesbureau voor bedrijven) naar de Pluimerskamp om aan maar liefst twee teams een tenue te overhandigen. De teams Zelos JO13 2 en JO13 4 hebben dan ook een speciale band met de heer Heijerman, omdat in beide teams een neefje van de sponsor voetbalt. Neefjes en voetbalvereniging Zelos gaven de sponsor als dank een mooie bos bloemen.

DREMPT - Op zaterdag 24 maart houdt 't Hessenhuus in Drempt in samenwerking met biljartvereniging 't Hessenhuus voor het derde achtereenvolgende jaar een sterrit. Vanaf 18.00 uur start de rit met multifunctionele accommodatie 't Hessenhuus, Zomerweg 19A in Drempt, als vertrek- en eindpunt. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per auto. Voorinschrijving is mogelijk door een mail te sturen naar beheerder@hessenhuus.nl.

Op de dag zelf is inschrijving mogelijk vanaf 17.00 uur. De volgorde van inschrijven is bepalend voor het startnummer. Een zaklamp meenemen als hulpmiddel wordt sterk aangeraden. Voorafgaand aan de rit is er voor alle deelnemers koffie en thee. Na afloop kan men onder het genot van een kop soep met de andere deelnemers napraten over de route, de vragen en natuurlijk de instinkers. De koffie, thee en soep zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor de beste teams zijn er dankzij een aantal lokale sponsors mooie prijzen te verdienen. Het winnende team ontvangt bovendien een wisselbeker.

Quintus handbalt

HENGELO - Verschillende teams van Handbalvereniging SV Quintus kwamen zondag 4 maart in actie in zowel uit- als thuiswedstrijden.

Heren B speelde tegen HCW in Winterswijk. Op papier makkelijk tegen de nummer laatst, een mooie gelegenheid om een 4-2 dekking te oefenen. De eerste helft ging gelijk op waarbij de dekking niet goed stond en er veel balverlies was in de aanval. In de tweede helft, tien minuten voor tijd kwam HCW zelfs terug tot 16-18. Een goede eindsprint eindigde in een 18-28 overwinning voor de Quintusjongens.

Heren 2 speelde uit tegen Artemis 3 te Wehl. De thuisploeg kwam goed uit de startblokken en bouwde al snel een ruime voorsprong op. Ruststand 16-9. Ook na rust kwamen de mannen van Quintus moeilijk mee met het snelle spel van de tegenstander waardoor de punten in Wehl bleven. Eindstand 29-17.
Quintus E1 ontmoette in Sporthal de Kamp Huissen E1. Mooie wedstrijd, waar goed verdedigd en aangevallen werd. De eerste helft eindigde in een mooie voorsprong van 5-3. De keeper deed goed werk. Helaas kon een speelster van Huissen in de tweede helft, verscheidende keren bij Quintus door de verdediging komen, waardoor de winst toch mee naar Huissen ging. Eindstand 8-12.

In de wedstrijd van Quintus D1 tegen Duiven D2 viel de eerste helft van Quintus tegen, ruststand 7-9. In een gesprekje in de rust ging de tweede helft beter. Ze denderden over Duiven heen. Uitslag 11-18.