Paaseieren actie Zelhems Mannenkoor

ZELHEM - Het Zelhems Mannenkoor heeft voor de Pasen een eieren actie. Zij verkopen verse uitloop eieren, van goede kwaliteit. Er zitten 10 eieren in een doosje. Deze actie is bedoeld om de kas van het koor te spekken voor eventuele onvoorziene uitgaven.

De eieren kunnen worden besteld bij de leden van het Mannenkoor voor 15 maart, en telefonisch bij Jan den Besten, 0315-298570 of bij Jan Coops, 0314-631164. Hierbij het aantal doosjes, naam en adres opgeven. De eieren die bij de koorleden worden besteld, worden ook door de koorleden thuis bezorgd.

De eieren zullen voor de Pasen op donderdag 22 maart afgeleverd worden. De telefonisch bestelde eieren kunnen zelf worden opgehaald en betaald op donderdag 22 maart tussen 14.00-15.00 uur in de theaterzaal van de Brink in Zelhem.

Ook dit jaar heeft het Mannenkoor zich opgegeven voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank Graafschap ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 5 t/m 19 april kan via een stemsite een stem worden uitgebracht op verenigingen en/of stichtingen die men een warm hart toe draagt. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. De uitslag wordt dan naderhand bekend gemaakt.