Week van Zorg en Welzijn

BRONCKHORST - De zorg voor ouderen hoeft niet om zorg te draaien, de zorg dient het geluk van mensen. In de Week van Zorg en Welzijn, van maandag 12 tot en met zaterdag 17 maart, kan iedereen met eigen ogen zien hoe de mensen van Sensire dat samen met hun klanten en bewoners in de praktijk brengen.

Openingstijden en activiteiten in de regio Bronckhorst:
Sensire wijkzorglocatie Hengelo, bij Shop Melange aan de Raadhuisstraat 13 in Hengelo Gld.: Vrijdag 16 maart, tussen 13.30 en 16.00 uur.
Bij Shop Melange worden bezoekers aan de open dag ontvangen met koffie en een gebakje, voorzien van informatie en advies. Verder kan men een rollatorcontrole door het Repaircafé Hengelo laten uitvoeren en maakt Puur Natuur naamlabels voor rollators.

Alle locaties en openingstijden van Sensire in de Week van Zorg en Welzijn staan op de site.


www.sensire.nl


Bridgen in Toldijk

TOLDIJK - Op donderdag 1 maart was in zaal Den Bremer de derde speelavond van de vijfde ronde van Bridgeclub Bronkhorst.

De uitslag van deze speelavond was als volgt:
Lijn A. 1. Hennie van Druten en Gonnie Hulleman 64,58%, 2. Joke Damveld en Hans Oldhoven 57,50%, 3. An Wortel en Paul Niks 54,17%. Lijn B. 1. Karen Notten en Joop te Veldhuis 63,75%, 2 Margaret Heijting en Gerda Tankink 63,13%, 3. Annelies Schröder en Jan Rondeel 60,63%. Lijn C. 1. Jan Veenhuis en Joop Rutten 58,33%, 2. Jasper de Ronde en Bert Nijenhuis 56,25%, 3. Dinie Volkers en Rikie Scheers 55,17%.

Op donderdag 8 maart is de Voorjaarsdrive. Afmelden minstens vóór 12.00 uur op de wedstrijddag via 06-25198329.


Rectificatie datum Vordense Pan

VORDEN – In weekblad Contact van 27 februari stond een artikel over het 20-jarig jubileum van Pannenkoekenhuis de Vordense Pan aan de Hengeloseweg 14 in Vorden. Helaas is er een storende fout ingeslopen. De informele receptie wordt niet op zaterdag 9 maart, maar op vrijdag 9 maart gevierd.


www.vordensepan.nl


Website gelanceerd

BRONCKHORST - Woensdag 28 februari is de website meedoeninbronckhorst.nl officieel gelanceerd. Dit gebeurde door wethouder Antoon Peppelman in het gemeentehuis van Bronckhorst. Meedoeninbronckhorst.nl is een online ontmoetingsplaats waar activiteiten van organisaties, verenigingen en instellingen gedeeld kunnen worden.