Straten Quiz

HUMMELO - De Oranjevereniging Hummelo en Oranje organiseert ook dit jaar weer haar populaire Straten Quiz. Teams uit diverse straten kunnen met elkaar de strijd aan gaan met vragen in de volgende categorieën: algemeen, geografie, Nederland, geschiedenis, muziek en sport. De quiz wordt gehouden op vrijdagavond 23 maart bij FF naar Steef te Hummelo. Zaal open vanaf 19.30 uur.


Inloop 70-plussers

ZELHEM - Zoals elke eerste donderdag van de maand, zal er ook op 1 maart weer een inloop zijn voor 70-plussers. De deur van het Leerhuys, Markt 2a in Zelhem staat om 14.00 uur weer open voor de iets ouderen. Een gezellig middag om elkaar (weer) te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee. Ook wordt er regelmatig een spelletje gespeeld of een andere activiteit georganiseerd. Om 16.00 uur wordt de middag afgesloten met een gedicht of een klein verhaaltje. Loop gewoon eens even binnen, u bent van harte welkom.


Samen zingen in de Lambertikerk

ZELHEM - Zaterdag 10 maart wordt er weer samen gezongen in de Lambertikerk in Zelhem. Joline Stockhorst zal hierbij begeleiden op het orgel. Dhr. Bulsink zal het appèl woord verzorgen, met als thema 'Mijn tijden zijn in Uw hand'. De muzikale bijdrage zal verzorgd worden door christelijk gemengde zangvereniging 'Halleluja' uit Doetinchem onder leiding van Wilbert Berendsen. De avond begint om 19.30 uur en zal +/- 20.45 uur afgelopen zijn. Na afloop is er koffie/thee. Er is een collecte voor de onkosten.


Paaseitjes-actie koor Reborn

REGIO - De leden van koor Reborn komen tussen 26 februari en 17 maart in Hengelo, Vorden, Wichmond en Zelhem langs de deuren met paaseitjes. De paaseitjes zijn te koop voor 2,50 euro per zakje (3 zakjes voor 7 euro).

Mede met de verkoop van paaseitjes worden nieuwe muziekstukken aangeschaft. Het koor heeft sinds kort een nieuwe dirigente Marina Kirchhofer en oefent elke dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. Iedereen die graag zingt is van harte welkom om keer te komen meezingen op onze repetitieavond. Heeft u de leden met de paaseitjes gemist, dan kunt u contact opnemen met Madelon Elizen 06-30278716 voor een afspraak om de paaseitjes te komen halen of langs te laten brengen.