Foto: PR
Foto: PR Foto:

Organisatie Fiets de Boer op Zelhem-Halle druk met de voorbereiding

ZELHEM/HALLE - Al jarenlang worden er eind juli in Zelhem en omgeving, en begin augustus in Halle en omgeving , twee fietstochten georganiseerd onder de naam 'Fiets de Boer op'. Op deze dagen zetten dan ongeveer vijf agrarische en aanverwante bedrijven hun deuren open, zodat de deelnemers een kijkje kunnen nemen achter de schermen. De commissie gaat binnenkort weer op pad om bedrijven te benaderen om hun deuren open te stellen op zaterdag 28 juli in Zelhem en omgeving en op woensdag 8 augustus in Halle en omgeving. Bedrijven die interesse hebben kunnen contact opnemen via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

De fietstocht in Zelhem en omgeving zal zaterdag 28 juli van start gaan bij Eetcafe Bi-j Nolda, Dr. Grashuisstraat 3 in Zelhem. De start op woensdag 8 augustus in Halle is bij Eetcafe De Woage. Dorpsstraat 21.

De organisatie van Fiets de Boer op wil de kosten zo laag mogelijk houden en heeft zich daarom ook dit jaar weer opgegeven voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 5 april tot en met 19 april kan men via een stemsite een stem uitbrengen op verenigingen en/of stichtingen die men een warm hart toedraagt. Let op: alleen leden van Rabobank Graafschap mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Alle stemmen worden geteld en het beschikbare subsidiebedrag wordt naar rato verdeeld.


bertusenrikie@gmail.com

0314-621694