Jeugddienst in Halle

Halle - Op zondag 25 februari is er in de kerk in Halle een jeugddienst met als thema 'Ik praat met je, of niet, of over je of langs je heen…'. De dienst begint om 10.00 uur. Voorganger is ds. Marissa van Meijl. Aan deze dienst wordt meegewerkt door Carmen Vrieze en Ylva Basters.

In de huidige tijd wordt er bij het communiceren veel en vaak gebruik gemaakt van de sociale media via een mobiele telefoon. In de jeugddienst van 25 februari wordt de mobiel actief ingezet om het thema uit te werken. Heb je geen mobiel dan kun je vast wel even samenwerken met een buurman/buurvrouw die wel een mobiel bij zich heeft. Er wordt niet alleen maar met de mobiel 'gespeeld'. Tijdens de dienst zal er ook gepraat worden.


Onderhoud klokken Lambertikerk

ZELHEM - De klokken van de Lambertikerk in Zelhem zullen van week 9 tot en met week 12 niet te horen zijn in Zelhem in verband met groot onderhoud. Dit betekent dat er enkele weken niet geluid kan worden. Het uurslag zal wel in gebruik blijven. "Excuses voor dit ongemak", aldus de kerkrentmeesters.