Eindelijk een beker voor Saskia zelf. Foto: PR
Eindelijk een beker voor Saskia zelf. Foto: PR Foto:

Saskia te West neemt na twintig jaar afscheid van LTC Zelhem

Zelhem - Vanwege haar verhuizing naar Winterswijk, neemt Saskia te West na twintig jaar jeugdbegeleiding afscheid van de Zelhemse tennisclub LTC. Saskia heeft in die jaren veel gedaan voor de jeugd. Ze begeleidde veel jongens en meisjes tijdens toernooien/wedstrijden en voerde alle zaken uit die het voorzitterschap van de jeugdcommissie met zich meebrengt.

Saskia geeft toe, dat ze zonder de verhuizing nooit was gestopt, want het vormde een belangrijk deel van haar leven. Ze zag het als een uitdaging om de jeugd te leren omgaan met sportieve teleurstellingen en successen. Saskia was verheugd dat haar opvolger op de avond van haar afscheid kon worden voorgesteld en dat de nieuwe voorzitter, Remco, bij haar als jeugdlid was begonnen.
De vereniging en de leden zullen haar missen als actief lid van de LTC Zelhem. Bij haar afscheid had de vereniging bedacht dat Saskia vele leden had geholpen om bekers en prijzen te winnen, maar dat zij daar nog nooit een prijs voor ontvangen had. Uit handen van tennisleraar Niels ontving ze een grote beker met opschrift en draagt ze nu de titel 'Beste Jeugdvoorzitter van Nederland'.