Is uw huis toe aan verbetering?

BRONCKHORST - In de gemeente Bronckhorst zijn veel huizen gebouwd vóór 1976. Veel van deze huizen voldoen niet meer aan de eisen van nu en kunnen comfortabeler en energiezuiniger worden gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld door het isoleren van het dak of de gevels en het installeren van zonnepanelen. Samen met het verduurSaam energieloket biedt de gemeente Bronckhorst eigenaren van huizen van vóór 1976 een uniek Woningverbeterplan aan. Dit plan geeft inzicht in de huidige staat van de woning, maatregelen om het huis te verbeteren en de kosten en opbrengsten hiervan. Dinsdag 30 januari vindt hierover een informatieavond plaats.

Het Woningverbeterplan wordt samengesteld door een adviseur van Susteen, partner van het verduurSaam energieloket. De adviseur komt bij huiseigenaren thuis om samen een plan op te stellen. Bij het Woningverbeterplan worden tevens offertes van bij voorkeur Achterhoekse bedrijven voor de voorgestelde maatregelen meegestuurd. De gemeente Bronckhorst biedt hierbij een korting van 70 euro op het Woningverbeterplan, wat betekent dat er 50 euro aan kosten overblijft die men zelf moet betalen.

Informatie en aanvraag
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw huis comfortabeler en energiezuiniger te maken? Vraag dan een eigen Woningverbeterplan aan via de website.

Op dinsdag 30 januari organiseert het verduurSaam energieloket een informatieavond over het Woningverbeterplan in het gemeentehuis van Bronckhorst. De bijeenkomst start om 19:30 en duurt ongeveer 1,5 uur.


verduurSaamenergieloket.nl