Ontmoeting en Inspiratie

REGIO - Ontmoeting en Inspiratie was voorheen Vorming en Toerusting: een nieuwe naam en een nieuw logo, met nieuwe en oude vertrouwde activiteiten. Onder goedkeuring van de Raad van Kerken Halle, Keijenborg en Zelhem maakt de commissie al vele jaren een programma van heel verschillende activiteiten. Het is de bedoeling dat mensen van de geloofsgemeenschappen elkaar bij de diverse programmaonderdelen ontmoeten, maar ook van buiten die kring hopen ze dat mensen komen en willen instappen. Iedereen is van harte welkom.

De commissie Ontmoeting & Inspiratie wil het graag mogelijk maken elkaar te ontmoeten rond inspirerende thema's. In een folder staan de activiteiten die de komende maanden georganiseerd worden. In al deze activiteiten staat ontmoeting en inspiratie centraal, telkens rond andere thema's. De commissie hoopt een ieder bij een of meerdere activiteiten te ontmoeten. Er zijn nauwelijks kosten aan deze activiteiten verbonden: 4 euro en hierbij inbegrepen is koffie of thee. Folders liggen het voorportaal van de Lambertikerk, in de bibliotheek, in de Grote kerk in Halle en in de Kerk in de Keijenborg. De diverse programma's zullen ook in Contact kenbaar worden gemaakt.

Inlichtingen via de commissie: Herma Garretsen, 0314-6315 27, herma.garretsen@hetnet.nl, Frank van Meijl, 0314-844289, frankvmeijl@hotmail.com, of Gerdien Kleistra, 0314-622164, geke.kleistra@gmail.com