V.l.n.r.: bovenste rij: Bert Lebbink, Sylvie Schutte, Fien Hans, Annelie Engelberts, Emma Veenboer en trainer/coach Irma Jansen. Onder v.l.n.r.: Lynn Bultman, Lucia Sarkisian, Mirthe Bruil, Lotte Geurtsen, Isa Langermans. Foto: PR
V.l.n.r.: bovenste rij: Bert Lebbink, Sylvie Schutte, Fien Hans, Annelie Engelberts, Emma Veenboer en trainer/coach Irma Jansen. Onder v.l.n.r.: Lynn Bultman, Lucia Sarkisian, Mirthe Bruil, Lotte Geurtsen, Isa Langermans. Foto: PR

Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars verbonden aan volleybalvereniging Tornax Ruurlo

RUURLO – Volleybalvereniging Tornax Ruurlo is trots te vermelden dat Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars een sponsorcontract voor een periode van drie jaar heeft getekend. Zaterdag 13 januari kregen de meiden C2 van Tornax nieuwe shirts en trainingsjassen door directeur Bert Lebbink op het kantoor in Hengelo (G) uitgereikt.

Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars met kantoren in Hengelo (Gld.), Vorden en Zelhem, verzorgen al vele jaren de verkoop, aankoop en verhuur van objecten in Ruurlo.

De meiden van Tornax zijn erg blij met het door van Zeeburg, Lebbink en Luimes beschikbaar gestelde nieuwe tenue in de clubkleur oranje/zwart. Zij zullen het makelaarskantoor tijdens de wedstrijden in de Achterhoek met trots promoten. Voorzitter Ineke Nijen Es bedankte Bert Lebbink namens volleybalvereniging Tornax voor zijn bijdrage aan de vereniging.


Voordracht thema 'Vlagzalm' bij
Visdorado de Kool Heelweg

HEELWEG - In het kader van het activiteitenprogramma van de Vliegvisvereniging Heelweg wordt op woensdag 31 Januari in het Visdorado de Kool in Heelweg een voordracht gehouden met als thema: Vlagzalm. Een mooie gelegenheid voor 'overwinterende sportvissers' om een avond met hun favoriete sport bezig te zijn. De voordracht, die om 19.30 uur begint, wordt verzorgd door Jan Aben van Finest Fly Fishing.

Met zijn ruim 50 jaar ervaring in het vliegvissen en de voorliefde voor het vissen op vlagzalm zal Jan Aben zijn toehoorders in de breedste zin laten kennismaken met deze unieke sportvis. Leefomgeving, levenscyclus, stijg- en eetgewoonten, techniek en tactiek om met de vliegenhengel deze vis te vangen en, niet onbelangrijk natuurlijk, het kennismaken met de juiste vliegen voor de vlagzalm; dat zijn de thema's die tijdens de ruim twee uur durende voordracht aan de orde komen.

Als er nog tijd voor over blijft zal Jan Aben nog een korte binddemonstratie geven voor specifieke vlagzalmvliegen. De voordracht wordt ondersteund met beelden en uitleg met behulp van een beamer.

Vliegvissers, maar ook andere sportvissers, zijn van harte welkom. De toegang is gratis en bij Visdorado de Kool is voldoende parkeergelegenheid.