Naoberkring Achterhoek van start

ACHTERHOEK WEST - Op 15 januari is de eerste Naoberkring Achterhoek van start gegaan. De Naoberkring van Humanitas Achterhoek West is een combinatie van telefoonkring met lokale vriendenkring. Elke ochtend iemand die vraagt hoe het met je gaat, dat is wat de bellers van de telefoonkring doen.

Iedere dag tussen 09.00 en 09.30 uur belt de leider van de groep de eerste in de telefoonkring. De eerste belt de tweede enzovoort, totdat de laatste op de lijst de leider belt. De telefoonkring geeft een veilig gevoel: er is altijd iemand die aan je denkt! Ook is het leuk om elke dag even met iemand van de eigen kring te praten.
Zes keer per jaar is er gelegenheid om bij elkaar te komen, kennis te maken en leuke dingen te ondernemen. Daarom wordt de telefoonkring per dorp of stadswijk opgezet. Als er een goede klik is, kunnen de deelnemers zelf onderling extra contact en activiteiten regelen. Zo ontstaat de vriendenkring. Deze initiatieven worden actief via de Naoberkring ondersteund.

Voor aanmelden of meer informatie, neem contact op met Humanitas. Wanneer u bent aangemeld, volgt een persoonlijk gesprek om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.


Secretariaat, 06-8356 3160

achterhoekwest@humanitas.nl