Nieuwjaarsontmoeting en bowlen

VOOR DREMPT - In het Dorpshuis te Voor-Drempt is donderdag 4 januari van 14.00 tot 16.00 uur een Nieuwjaarsontmoeting en bowlen door de KBO-PCOB Drempt, Hummelo en Keppel.

Het bestuur van de KBO-PCOB geeft een ieder de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en samen een glas te heffen op het nieuwe jaar. Iedereen is van harte welkom en ook de vaste deelnemers van de bowlingdagen. Er wordt gezorgd voor koffie met iets lekkers en twee consumpties. Graag willen zij ook nieuwe en aspirant leden uitnodigen kennis te komen maken met deze vereniging. Voor de 'fitte' senioren is er gelegenheid om een rondje op de bowlingbaan te spelen.


De muzikale ontmoeting

ZELHEM - In het interkerkelijke programma De Muzikale Ontmoeting bij Radio Ideaal zijn weer studiogasten uitgenodigd.

Op maandag 8 januari zal Gerrie Vos - Hiddink uit Hengelo een overdenking houden. Dora Legters uit Halle zal op maandag 15 januari meewerken aan het programma. De studiogast voor 22 januari is Ds. Elise Roth-Wijnands, predikant van de Protestantse Gemeente Hummelo. Dit programma wordt iedere maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur uitgezonden via Radio Ideaal. Muzikale verzoekjes kunnen t/m vrijdags voor de uitzending aangevraagd worden via 0314-622878.