Nog een laatste weekend drukte op het zwembad in Steenderen. Foto: Marjan Lijftogt
Nog een laatste weekend drukte op het zwembad in Steenderen. Foto: Marjan Lijftogt

Groot slotfeestprogramma op
Zwembad Steenderen

STEENDEREN - Wat een zomer, wat een bezoekers, wat een activiteiten en wat een ontzettende berg werk is er verzet. Het Burg. Kruijffbad in Steenderen heeft een goed zwemseizoen achter de rug. Traditiegetrouw sluit het populaire buitenbad het zwemseizoen met een knalweekend af.

De activiteiten starten vrijdag 7 september nog rustig met een gezellige koffie-ochtend voor de vaste groep banenzwemmers van 9.00 – 10.00 uur. Zaterdag 8 september van 9.00 – 10.00 uur is het zwembad geopend voor de banenzwemmers, daarna is het bad gesloten omdat de diplomazwemmers aan de beurt zijn. Een spannend dag voor vele tientallen zwemmers en hun toeschouwers.

Bommetjeswedstrijd en Dokkie Disco
Zaterdagavond staat de Bommetjeswedstrijd en daarna Dokkie Disco op het programma. De wedstrijd wordt gehouden vanaf 18.00 uur, aanmelden kan vanaf 17.30 uur. Het deelnemersveld is verdeeld in drie leeftijdsgroepen: t/m 9 jaar, 10-14 jaar en 15 of ouder. Het is dus zeker ook voor volwassenen: voor iedereen met zwemdiploma A.
Daarna is het tijd voor de Dokkie Disco van 19.30 – 21.30 uur, voor alle jeugd van de basisscholen en de eerste paar jaar van het voortgezet onderwijs. Een dj zorgt voor swingende muziek, er is sfeervolle onder- en bovenwaterverlichting en natuurlijk zijn er ook weer danswedstrijden.

Laatste dag: cupcake-middag
Zondag 9 september is het de laatste dag dat het zwembad in Steenderen open is. Dit jaar kunnen liefhebbers vanaf 14.00 uur cupcakes versieren of cupcakes kopen, de opbrengst gaat naar het zwembad. Verder is het hele zwembad gevuld met spelmateriaal, groot feest ook in het bad dus. Er is koffie met krentenbrood voor iedereen en voor de kinderen appelsap met natuurlijk een cupcake.
Zondagavond is het grote feest in de sporthal voor alle vrijwilligers die dit seizoen weer tot een topseizoen hebben gemaakt. Zonder hen is er geen zwembad.


www.zwembadsteenderen.nl