Frederiks Mannenmode vanwege het vijfjarig jubileum in het zonnetje. Foto: Luuk Stam
Frederiks Mannenmode vanwege het vijfjarig jubileum in het zonnetje. Foto: Luuk Stam

Frederiks Mannenmode viert
vijfjarig bestaan

HENGELO - Met een modeshow en een hapje en een drankje voor haar klanten heeft Jessi Frederiks (28) op zondag 2 september het vijfjarig jubileum van haar Hengelose modezaak Frederiks Mannenmode gevierd. In 2013 begon ze haar zaak aan de Spalstraat. Nog geen twee jaar later opende de jonge onderneemster op een steenworp afstand aan de Raadhuisstraat ook een zaak in damesmode: by Jessi.

Door Luuk Stam

In de modeshow kwam zondagmiddag het beste van beide zaken aan bod. Mannelijke en vrouwelijk modellen showden de collectie voor het komende najaar. Dat gebeurde onder het toeziend oog van ruim tweehonderd klanten in de zonovergoten Raadhuisstraat, voor de deur van de damesmodezaak.

"We krijgen hele mooie reacties", vertelt Frederiks na afloop. "Het heeft mij positief verrast." Zelf kijkt de jonge onderneemster ook heel tevreden terug op de vijf jaar die ze haar mannenmodezaak nu runt. "Dit is ook echt wat ik nog steeds super leuk vindt", vertelt ze.

Omdat de mannenzaak het vijfjarig jubileum vierde, was er voor de aanwezige heren zondag een extraatje. Zij konden in een racesimulator een ronde maken op het circuit van Spa-Francorchamps. "Nu was het voor de heren, maar de dameszaak bestaat ook alweer bijna drie en een half jaar", zegt Frederiks. "Over anderhalf jaar verzinnen we weer wat."