Bronckhorster touwtrektoernooi zoekt deelnemers

BRONCKHORST/HENGELO – Touwtrekvereniging (TTV) Bekveld organiseert ook dit jaar weer een touwtrektoernooi voor jong en oud. Wie sportief is en/of houdt van gezelligheid komt op 16 september naar Bekveld en doet mee of komt aanmoedigen. Op 9 september kan een voorproefje genomen worden tijdens het toernooi Oost Gelderland.

Touwtrekken is een sport waarbij op een unieke wijze een krachtsport en teamgeest worden gecombineerd. Het is de bedoeling om met ongeveer zeven mensen de kracht op het touw over te brengen als één persoon.

Wie een touwtrek toernooi wil zien en ervaren, komt op 9 september naar de Wichmondseweg 41 in Hengelo. Daar strijden meerdere teams uit heel Oost Nederland om de eerste plaatst. TTV Bekveld bestaat dit jaar vijftig jaar en daarom mag de vereniging het eindtoernooi organiseren met als slot de uitreiking van de podiumplaatsen. Het toernooi begint om 11.00 uur 's ochtends dus zorg ervoor om deze unieke kracht/geest sport te kunnen zien en misschien een week later wel te ervaren voor diegene die zich met een team heeft opgegeven voor het Bronckhorster touwtrektoernooi.

Aanvang van het toernooi 16 september aan de Wichmondseweg 41 in Hengelo is om 13.30 uur. De teams moeten om 12.30 uur aanwezig zijn. Voor opgave of voor vragen, mail naar ttvbekveld@hotmail.com.