De gasten van de Zonnebloem aan tafel. Foto:PR
De gasten van de Zonnebloem aan tafel. Foto:PR Foto:

'Mag ik ook aanschuiven?'

STEENDEREN/DOESBURG - Met enkele tientallen gasten van de Zonnebloem-afdeling Steenderen, die eerder op een activiteitenfoldertje hadden aangegeven wel trek te hebben in een pannenkoek, mocht een uitje pannenkoeken eten niet ontbreken in de rij van activiteiten. Een negental gasten stilde die lekkere trek vorige week woensdag.

Een lange tafel was voor hen gedekt en de menukaart werd ijverig bestudeerd, op zoek naar de lekkerste pannenkoek. Dat het meteen gezellig was aan die tafel mag blijken uit een vraag van een van de andere gasten van het restaurant: "Mag ik ook bij jullie aanschuiven?" Hij zat alleen aan een tafel te eten, maar samen eten is natuurlijk veel gezelliger.

Het smaakte de Zonnebloem-gasten lieten het zich goed smaken, of het nu een hartige pannenkoek was, een die rijkelijk was bestrooid met noten of een waar je door de laag verse aardbeien de pannenkoek zelf amper meer zag. Bij een aantal dames in het gezelschap bleek een coupe ijs met advocaat als toetje favoriet.

Met de opmerking 'Dit moeten we vaker doen', kan het niet anders dan dat het uitje ook volgend jaar weer op het programma zal staan.

Voor meer informatie over De Zonnebloem afdeling Steenderen, neem een kijkje op de website.


www.zonnebloem.nl/steenderen