Het koor Steenrewalt bereidt zich voor op het zomerconcert. Foto: Liesbeth Spaansen
Het koor Steenrewalt bereidt zich voor op het zomerconcert. Foto: Liesbeth Spaansen

Zomerconcert 'Steenrewalt and Friends'

STEENDEREN/TOLDIJK - Christelijk Gemengd Koor Steenrewalt geeft vrijdagavond 15 juni samen met haar vrienden een zomerconcert in Zaal Den Bremer in Toldijk.

De 35 enthousiaste koorleden zingen samen in het koor Steenrewalt onder leiding van dirigente Lucian Venderink. Zij zingen met veel plezier van klassiek tot populair en musicals, denk aan: 'Waldesnacht', 'Mull of Kintyre' en 'The Lion sleeps tonight'.
Op dit moment is het koor aan het repeteren voor het concert, dat samen met vrienden wordt gegeven. De vrienden zijn Jaap Dirkse, Ronald Wisselo, Freek Beeftink en Hans Sluiter. Zij hebben allen les bij Lucian Venderink en treden regelmatig op in de regio. Ook Marcel Westerink en Mette Westerink werken mee met percussion en fluit. De leden van het koor genieten nu al en hopen veel belangstellenden te mogen begroeten op het zomerconcert.

Iedereen is van harte welkom deze avond. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis, een vrije gift na afloop wordt op prijs gesteld.


www.pkn-sb.nl/steenrewalt