Negende avondwandelvierdaagse in Hengelo

HENGELO - De Hengelose Avondwandelvierdaagse vindt plaat van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 juni. Vanaf sportpark Het Elderink kunnen de deelnemers vier dagen lang starten voor routes van 5 of 10 kilometer. Het is ook mogelijk om één dag mee te lopen.

De opening op dinsdag 5 juni wordt door een lokale bekendheid verzorgd, waarna de wandelaars van start gaan. Onderweg zorgen de lokale ondernemers voor verschillende traktaties. Groepen worden door een jury beoordeeld. Er wordt een originaliteitsprijs toegekend.
De voorinschrijving is op dinsdag 29 en woensdag 30 mei tussen 19.00 en 20.00 uur in de kantine van voetbalvereniging PAX. De kosten van de voorinschrijving bedragen 5 euro en na 30 mei 6 euro per deelnemer. Een dag meelopen kost 4 euro, dit is inclusief de mooie dagmedaille. Voorinschrijving voorkomt lange wachtrijen tijdens de eerste wandelavond.
De eerste drie avonden is de start tussen 18.00 en 19.00 uur en op de laatste wandelavond vrijdag 8 juni zal de 10 kilometer om 18.00 uur starten en de 5 kilometer om 18.30 uur. De binnenkomst van alle wandelaars wordt op sportpark het Elderink verwacht rond 20.00 uur en na de prijsuitreiking start de intocht om 20.15 uur onder begeleiding van de muziekkorpsen uit Hengelo. Aansluitend is de medaille-uitreiking, waarna de avondwandelvierdaagse in de kantine van voetbalvereniging PAX wordt afgesloten met het Blarenbal met DJ Jeffrey.
Via Hart voor de Achterhoek van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek wordt een bedrag ter beschikking gesteld aan lokale verenigingen en stichtingen. De Avondwandelvierdaagse Hengelo Gld. neemt ook deel aan deze actie. Steunen kan door een stem uit te brengen.


avondvierdaagsehengelo-gld.nl