Bronckhorster schoolvoetbaltoernooi gespeeld in Hengelo

HENGELO - Het schoolvoetbaltoernooi voor groep 7 en 8 van de basisscholen van Bronckhorst vindt donderdag 12 april plaats op de velden van V. en A.V PAX.

Ook dit jaar zullen de scholen uit Hengelo, Keijenborg en Bekveld weer deelnemen aan dit toernooi. Wie wordt er kampioen en mag de school gaan vertegenwoordigen tijdens de regiofinale op 9 mei in Duiven. Het zal in ieder geval weer een spannende en sportieve strijd worden. De eerste wedstrijden zullen om 14.30 starten, de prijsuitreiking zal rond 17.15 plaats vinden. Hopelijk zullen er weer veel toeschouwers aanwezig zijn die de kinderen komen aanmoedigen.


Prijsvraag PKV

VORDEN - Zondag 25 maart stond de Pluimvee – en Konijnenvereniging met een stand op de Medler Fair. P.K.V. had naast verschillende soorten dieren een prijsvraag die bestond uit het tellen/schatten van het aantal eieren in een vaas.

Het juiste aantal eieren bedroeg 164 stuks. Geen enkele deelnemer had het juiste aantal ingevuld. De heer K. Meenink uit Vorden had 165 stuks ingevuld en verdiende hiermee de eerste prijs. Vier deelnemers hadden 162 respectievelijk166 ingevuld. De tweede en derde prijs zijn na loting toegekend aan H. J. Broekman uit Vorden en D. Klein Bramel uit Hengelo (Gld).


Gemeentebelangen Bronckhorst bedankt stemmers

BRONCKHORST - Op 21 maart hebben meer inwoners van Bronckhorst de weg naar de stembureaus gevonden. Alle oppositie partijen winnen in aantallen stemmen, een duidelijk signaal dat het niet op de huidige manier verder kan.

"Gemeentebelangen Bronckhorst is erg blij dat ruim 4100 inwoners het vertrouwen geven aan onze partij om als tweede grootste partij, met 6 zetels u te vertegenwoordigen," aldus de fractie van Gemeentebelangen Bronckhorst. "Samen met u en samen met alle andere inwoners willen wij er de komende vier jaar voor zorgen dat Bronckhorst groeit. Wij gaan ons inzetten voor een sterke raad en bestuur. Een raad waar vertrouwen de basis is en een bestuur die de hoofdlijnen uitzet en niet alles in beton giet. Want Bronckhorst laten groeien doen wij niet alleen. Dat doen we met inwoners, bedrijven, stichtingen, verenigingen, instellingen, oppositiepartijen, coalitiepartijen, college en ambtenaren van de gemeente in een collectief verband. Om af te sluiten, alle stemmers op GBB bedankt voor het gegeven vertrouwen. U kunt ons altijd aanspreken op zaken die u aangaan. U bent van harte welkom op één van onze fractiebijeenkomsten of stuur ons een mailtje."