Nieuwe acties Flopwalkers

TOLDIJK - Team de Flopwalkers heeft zaterdag 10 maart een kofferbakverloting gehouden in Toldijk met als doel geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding. Via deze weg willen zij iedereen bedanken die prijzen geschonken heeft. Deze actie heeft 840 euro opgebracht.

Op zaterdag 17 maart gaan ze feesten voor KWF. De Achterhoekse band KIX treedt dan op in Flophouse, entree is 5 euro voor het goede doel. Er is een spectaculaire veiling onder leiding van Tijn Spekkink, waar van alles geveild zal worden en als finaleklap laat de band KIX zich veilen voor een geweldige feestavond.
De paasvossenjacht voor de kinderen t/m groep 8 wordt zaterdag 24 maart van 14.00 tot ongeveer 15.30 uur, georganiseerd in Toldijk. Verzamelen bij het rondje midden in Toldijk. Deelname 3,50 euro inclusief limonade en een broodje knakworst. Voor info en opgave, mail Mariƫt Nieuwenhuis am.nieuwenhuis@hetnet.nl.


Exposanten gezocht

HENGELO - Momenteel staan de vitrines in de bibliotheek Hengelo leeg. Daarom worden mensen gezocht die wellicht een mooie, bijzondere of grappige verzameling van het een en ander hebben. Vanaf de maand april wordt de mogelijkheid geboden om hiermee in deze vitrines te exposeren. Wie het leuk vindt om hum verzameling met de bezoekers van de bibliotheek te delen, kan mailen of bellen. Voor meer informatie: e.de.ruiter@bibliotheekwestachterhoek.nl, telefoon 0314-333445 (alleen op donderdagmiddag).