Kom kijken bij NoaLies

STEENDEREN - Tijdens de week van Zorg en Welzijn is iedereen van harte welkom op de open dag bij NoaLies. Onder het genot van een kop koffie of thee, kunnen belangstellenden een kijkje nemen op de locatie in ontmoetingscentrum de Kei aan de Alfons Ariënsstraat 4 in Steenderen.

Zorghuis NoaLies 2 is geopend op vrijdag 16 maart van 10.00 tot 12.00 uur.


3D printer in het Repair Café Hengelo

HENGELO - Puur Natuur zal donderdag 15 maart van 15.00 tot 20.00 uur een demonstratie van een 3D printer geven in het Repair Café.

Zijn de 3D printers de toekomst voor de Repair Cafés? Wie altijd al eens heeft willen zien wat een 3D printer nu eigenlijk is dan is dit het moment. Er zijn tijdens het Repair Café twee specialisten aanwezig, die werkzaam zijn bij Puur Natuur. Zij kunnen alles vertellen en laten zien wat er aan voorafgaat voor er daadwerkelijk geprint kan worden. Nieuwsgierig? Aarzel niet stel gerust vragen.
Het Repair Café is 15 maart ook normaal geopend voor het vermaken en herstellen van kleding en reparatie van apparaten of een praatje met onze vrijwilligers onder het genot van een kopje koffie of thee. Tot zien in het Repair Café.