Bingo bij D'n Draejer in Velswijk

VELSWIJK – Carnavalsvereniging De Doldraejers te Velswijk en Wittebrink houdt wederom in het dorpshuis D'n Draejer, gezellige bingoavonden voor jong en oud. De bingoavonden zijn op vrijdag 16 februari, vrijdag 16 maart en vrijdag 13 april en beginnen om 20.00 uur.

Iedereen mag een keer een kijkje komen nemen om te zien of het geluk ook voor hem/haar is weggelegd. Voor 10 euro koopt men een set kaarten waarmee acht ronden gespeeld kan worden, of koopt een duo kaart voor 15 euro waarmee men dubbel kans heeft. Men krijgt acht verschillende kleuren bingokaarten, elke ronde heeft een andere kleur, daarmee kan men de hele avond spelen. De prijzen zijn 10 euro, 15 euro en 25 euro per ronde. Ook kan men mee spelen met duo kaarten, deze zijn 15 euro en dan heeft men iedere ronde twee kaarten om mee te spelen. Ook is er de mogelijkheid om in de pauzes voor 5 euro mee te spelen met twee keer een extra ronde, waarbij de winnaar maar liefst 50 euro wint.

Dorpshuis D'n Draejer aan de Velswijkweg 50 gaat om 19.30 uur open. De avond is vrij toegankelijk voor iedereen. De Doldraejers zien een ieder dan ook graag op vrijdag 16 februari.


BoekStartbijeenkomst in bibliotheek Hengelo

HENGELO - De eerstvolgende Boekstartbijeenkomst in bibliotheek Hengelo aan de Sterreweg 10 is woensdagmorgen 21 februari van 10.00-11.00 uur.

BoekStart is een programma dat het lezen met zeer jonge kinderen bevordert én ouders met jonge kinderen laat genieten van boeken. Tijdens de bijeenkomsten wordt voorgelezen, gezongen en gespeeld. Het is een landelijk project waarin consultatiebureau, gemeente en bibliotheek samenwerken.
Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor ouders/grootouders of mensen die graag meer informatie willen over (voor)lezen met kleintjes. De bijeenkomsten zijn geschikt voor kindjes tot vier jaar maar een oudere broer of zus is natuurlijk ook welkom. De bijeenkomst is gratis. Iedereen is van harte welkom.


bibliotheekwestachterhoek.nl