G. Elferink, B. Steentjes en coördinator D. v.d. Kolk. Foto: Geert Postma
G. Elferink, B. Steentjes en coördinator D. v.d. Kolk. Foto: Geert Postma

Drie bekers voor biljarter en darter B. Steentjes

STEENDEREN - Het jaar 2018 heeft zijn intrede gedaan. Als de meeste gelukwensen zijn uitgebracht gaat het gewone leven weer zijn gang. Dat betekent voor de biljarters en darters van Stichting Welzijn Steenderen dat er weer gelegenheid is om mee te doen met ons halfjaarlijks biljart en darttoernooi.

Dit gebeuren vond plaats op 27 januari in De Bongerd. Van de 45 spelers die wekelijks meedoen, zetten 35 deelnemers hun beste beentje voor om met een zo goed mogelijk resultaat een potje te biljarten en/of te darten. Een viertal wisselbekers stond klaar voor de winnaars.

De uitslag was als volgt: Superbokaal: G. Elferink en (niet te geloven), zowel Biljartbeker als de Dartbeker en zelfs de Biljart/dartbeker, gingen allemaal naar: B.Steentjes. De bekers werden uitgereikt door de heer Geert Postma, voorzitter van de Stichting. Hij maakte gebruik van de gelegenheid om de plannen en de ontwikkeling van de voormalige school 'de Kei' uiteen te zetten. Na nog een laatste hapje en een drankje werd dit gezellige toernooi afgesloten.