Opbrengst crossloop voor Zwembad in de Dennen en Runners Vorden

Vervolg van voorpagina

VORDEN - Er kan worden gestart op de volgende afstanden: 12.45 uur; afstand één kilometer kidscross (deelname 4-12 jaar); 13.30 uur; afstand vijftien kilometer; 13.40 uur; afstand tien kilometer; 13.50 uur; afstand vijf kilometer. Om iedereen de ruimte te geven hebben we dit jaar het aantal deelnemers tot een maximum beperkt voor de verschillende afstanden (vijf kilometer maximaal 300 deelnemers, tien kilometer maximaal 300 deelnemers, vijftien kilometer maximaal 200 deelnemers).

Inschrijfgeld voor de Kidscross is vier euro. Voor alle overige afstanden 8,50 euro. Dit is inclusief een gratis oliebol en koffie of thee na afloop. Voor de kinderen is er een oliebol en limonade.

Donatie opbrengst
De Stichting Oudejaars Crossloop Vorden doneert de opbrengst van de crossloop wederom aan Zwembad in de Dennen. Het bestuur van het zwembad is erg blij met het initiatief. Sinds enkele jaren moet het bad rond komen zonder subsidie van de gemeente en dus kan het bad alle hulp gebruiken. Het zwembad draait voor een groot gedeelte op vrijwilligers. De opbrengst van de cross zal gebruikt worden voor de aanschaf van een tweedehands schrob-/zuigmachine om de dagelijks dweilklus sneller en makkelijk uit te kunnen voeren. Tevens zal er een bijdrage gaan naar Runners Vorden voor het opleiden van trainers om lopers nog beter te kunnen begeleiden en om de hardloopsport in Vorden verder te stimuleren.

Start en finish is op het complex van Voetbal Vereniging Vorden, Oude Zutphenseweg 11 in Vorden. Douche- en kleedgelegenheid is aanwezig. Zie voor inschrijven of meer informatie de website.


www.oudejaarscrossloop.nl


Kerstfeest met Cor Weeda

WILDENBORCH - Dinsdagmorgen 25 december, Eerste Kerstdag, om 10.00 uur is het feest in kapel De Wildenborch aan de Kapel 1 in de Wildenborch. Christengemeente De Schakel nodigt iedereen uit om op een feestelijk wijze de geboorte van Jezus Christus te vieren.

Tijdens deze viering zal er veel worden gezongen onder begeleiding van organist Gerhard Meijerink uit Laren. Verder kan men luisteren naar gedichten, solozang, gitaar en ritmische begeleiding en een overdenking door Evangelist Cor Weeda uit Deventer.

Wie graag aanwezig wil zijn, maar geen vervoer heeft, kan zich melden via e-mail of telefoon. Er wordt dan vervoer geregeld.

Wilt u meer informatie, bezoek dan de website of Facebook.


deschakel2017@hotmail.com

stichtingdeschakel.com

0575-552809 / 06-29226380 / 06-11464043