7-koppige Bluesband in Live@Ideaal. Foto: PR
7-koppige Bluesband in Live@Ideaal. Foto: PR

Stranger In Town bij Live@Ideaal

ZELHEM - Woensdagavond 9 mei staat de band 'Stranger In Town' centraal in het programma Live@Ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de muzikanten worden bevraagd over hun 'roots' en aspiraties in de muziek.

De bluesband 'Stranger In Town' heeft een afwisselend en swingend repertoire met traditionele en moderne blues. Met veel improvisatie en variatie wisselen bekende en minder bekende nummers elkaar af waarbij rock-, en soulinvloeden niet geschuwd worden. Blues voor ouderen? 'Stranger In Town' rekent af met dit idee. De zeven talentvolle muzikanten zijn bruisend van jeugdige energie, maar ze spelen met een ouderwetse passie voor de blues, gekruid met de beleving van het moment. De blues van 'Stranger In Town' is afwisselend, dansbaar, met humor, soms diep droevig en af en toe… heel blij. Een avondje met de 'Strangers' is een rondje langs de hoogtepunten van de bluesgeschiedenis. Blueslegendes komen voorbij in spel en zang.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen op de website www.ideaal.org/live een inschrijfformulier invullen of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.