Oud-Vordenaar spreekt over Johannes 1

VORDEN - Zondagmorgen 13 mei om 10.00 uur zal Jan-Willem Grievink uit Ede spreken in kapel De Wildenborch, Kapelweg 1 (buurtschap Wildenborch) te Vorden bij de Christengemeente De Schakel.

Jan-Willem Grievink is een oud-inwoner van Vorden. Hij is in het dagelijks leven trend-analist in de foodsector. Hij was eind vorige eeuw drie jaar interim-directeur bij de Evangelische Omroep en later vijf jaar lang hoofdredacteur van de bladen van de EO. Mede op basis van die ervaring schreef hij een boek over christelijk leiderschap. Jan-Willem gaat verschillende keren per jaar voor in diverse gemeentes.

Hij zal komende zondag spreken over Johannes 1 waarin over Jezus wordt gezegd dat hij het levende Woord is. God die mens werd, de Logos onder ons kwam wonen. De schepper die in zijn eigen schepping kwam. Hij is vol van genade en waarheid. Maar wat betekent dat vandaag voor ons als christenen?

Ook ditmaal staan de deuren van de kapel De Wildenborch weer gastvrij open. Iedereen is van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen. Na afloop staat de koffie en thee weer klaar en is er weer gelegenheid om elkaar en Jan-Willem Grievink te ontmoeten.

Geen vervoer? Dan kunt u dit telefonisch of per e-mail melden, dan wordt u opgehaald.


0575-552809 / 06-29226380 / 06-11464043

deschakel2017@hotmail.com

stichtingdeschakel.com