De band 'Moonstruck'. Foto: PR
De band 'Moonstruck'. Foto: PR Foto:

Melodieuze powermetal bij
Live@Ideaal

ZELHEM - Woensdagavond 18 april staat de band 'Moonstruck' centraal in het programma Live@Ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur, vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem, wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden bevraagd over hun 'roots' en muzikale aspiraties.

Moonstruck is een strakke melodieuze powermetal band met catchy melodielijnen, die na één keer als een oorwurm in je hoofd kruipen en die je er, ook headbangend, nooit meer uit krijgt. De band begon in 2015 'Just for fun'. Het leidde een jaar later tot het opnemen van een viertal nummers. Het resultaat beviel zo goed dat er besloten werd een EP van te maken, wat resulteerde in de release van 'Impact'. Na deze presentatie was er nationale en internationale belangstelling bij radiostations, die nog steeds de nodige aandacht aan de muziek van Moonstruck besteden.
Op het podium debuteerde Moonstruck op 20 februari 2016 tijdens 'Het Geheim van Babylon' te Woerden. Vele optredens en ervaringen later speelt de band als een geoliede machine met een eigen geluid, waarin sporen van Iron Maiden en Queensryche terug te vinden zijn.
In Moonstruck spelen Arnold Kloek-zang, Ronald Blok-gitaar, Vincent van den Bosch-gitaar, Jacco Boer-basgitaar en Michel Blanken-drums.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via de website. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen op de website www.ideaal.org/live een inschrijfformulier invullen of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.


www.ideaal.org

De band 'Moonstruck'. Foto: PR